Publicidad Publicidad

Eurest Catalunya es la empresa de restauración en colectividades perteneciente a Compass Group, dedicada a la prestación de estos servicios en la zona de Catalunya.

Un servei de restauració
amb arrels locals

Eurest Catalunya ofereix serveis de restauració “in situ” o amb àpats transportats per a empreses, indústries, escoles, hospitals, residències…

Ens sentim molt propers al nostre mercat natural, al qual donem servei i amb el qual ens sentim compromesos, igualment amb la ciutadania que ens ha vist créixer i amb la qual compartim inquietuds i expectatives de millora.

La creació d’Eurest Catalunya és la constatació d’una aposta empresarial cap a la transformació, compromesa amb la societat catalana i amb el seu desenvolupament, que neix amb l’aval del coneixement que li atorga l’experiència atresorada durant anys.

Som d’aquí i volem que sigui aquí on reverteixin els fruits de la nostra activitat per a poder oferir-li el servei de qualitat que, des de la proximitat, demana la societat catalana.

Datos de contacto

Contacte con la empresa

Dirección / Constitució, 1 3ª Planta - Edifici Diagonal 2B

CP / 08960

Provincia / Barcelona

Población / SANT JUST DESVERN

Teléfono / 93 470 29 80

Web empresa / http://www.eurestcatalunya.cat/

Modificar datos de esta empresa

Si es usted el administrador de esta empresa y desea editar la información que se publica en esta página, puede hacerlo accediendo a su cuenta desde aquí Si desconoce el usuario que gestiona su empresa, contáctenos a través de infohoreca@infoedita.es.